Rooftops

Direct huren? Bel 035-603 93 00

 

Trane rooftops zijn ontwikkeld in onze eigen R&D-faciliteiten en staan bekend om hun efficiency. Wereldwijd produceert Trane jaarlijks meer dan 70.000 rooftops. Ze zijn favoriet voor de klimaatbeheersing in bijvoorbeeld productiefaciliteiten en magazijnen en ook een praktische oplossing voor hotels en kantoren.  

 

Voor een goed commercieel klimaat

Een compacte rooftopunit van Trane op het dak is in veel gevallen de voordeligste manier om airconditioning en klimaat comfortabel te regelen. Onze rooftops zijn manusjes van alles die in stilte zorgen voor toevoer van verse lucht, verwarming, koeling en vrije koeling. Trane rooftops zijn energiezuinig en ook goedkoop qua installatie en onderhoud.

Heeft u tijdelijk extra klimaatbeheersing nodig, bijvoorbeeld aanvullende airco bij een hittegolf? Of verwarming en koeling voor een tijdelijke locatie? Of bijvoorbeeld een noodoplossing bij uitval van uw huidige HVAC-systeem? Dan kunt u bij Trane ook een rooftop huren.

 

Trane Airfinity

Verkoop en verhuur

De Airfinity is de meest energiezuinige, comfortabele en betrouwbare oplossing in de markt. De voordelen van de Airfinity zijn zo overduidelijk dat bedrijven er direct voor gaan. Deze rooftopunit heeft een licht en compact design, maakt gebruik van draadloze technologie, is extreem energiezuinig (Ecodesign-ready) en werkt op milieuvriendelijk koudemiddel.

Hij is bovendien uitzonderlijk stil, zorgt voor aangename koeling zonder ‘koude douche’ en realiseert de beste luchtkwaliteit. Filterklasse F9 is mogelijk.

De Airfinity is plug-and-play, perfect naar wens instelbaar en eindeloos compatibel met bestaande installaties, dus snel inzetbaar op de meest uiteenlopende locaties. Meer info

Zie ook de Tracer Concierge en sensoren onder Regelsystemen.

Airfinity

Airfinity

Trane Airfinity XL

Verkoop

De voordelen van de revolutionaire Trane Airfinity zijn er ook in de maat XL, met XL verwarming, koeling en ventilatie in één snel te installeren pakket. Een luchtstroom van maar liefst 48.000 m3/h is mogelijk.

Ook de Airfinity XL is extreem energiezuinig. Met het oog op minimale eigendomskosten heeft hij een economizer met 100% vrije koeling en is hij verkrijgbaar in versies met een omkeerbare warmtepomp of alleen koeling. Meer info

Airfinity XL

Airfinity XL

Trane Voyager II

Verhuur

De Voyager II heeft een kleinere capaciteit dan de Airfinity. Zoals zijn naam al zegt, is de Voyager speciaal door Trane ontwikkeld voor de verhuur, als snel inzetbare tijdelijke klimaatoplossing.

Het is een degelijke lucht/lucht-unit met hoogrendement-scrollcompressoren die zelfs in de moeilijkste omstandigheden betrouwbaar zijn werk doet. Hij heeft bovendien een breed werkingsgebied: lucht- en waterzijde.

Deze robuuste, compacte rooftop is standaard voorzien van een huurtransportframe en eenvoudig te installeren. De kast is aan één kant te openen voor onderhoud. Meer info

Voyager II

Voyager II

Neem contact met ons op!