Verhuurservice

Snel contact? Bel 035-603 93 00

 

Zoekt u noodkoeling voor koelopslag of proceskoeling. Klimaatbeheersing voor een evenement of tijdelijke productielocatie? Een omkeerbare warmtepomp voor een ijsbaan? Een noodplan voor de HVAC in een hotel of productiehal? Of zelfs een 1,3 MW superchiller voor een kantoorkolos tijdens een hittegolf? Bij Trane vindt u altijd de perfecte huuroplossing.

 

Kopen of huren?

In veel gevallen is het wel duidelijk dat huur de aangewezen oplossing is, bijvoorbeeld in een noodgeval, voor een festivaltent of bij een tijdelijke verhuizing.

Ook voor seizoensgebonden koeling en om schommelingen in de productie op te vangen, is huur meestal raadzaam uit kostenoogpunt. Bovendien kunnen we de gehuurde apparatuur dan precies afstemmen op uw behoeften van dat moment.

Maar een groot voordeel van werken met Trane is dat we u in twijfelgevallen met kennis van zaken kunnen adviseren over wat voor u op lange termijn het beste is, huur of koop. Bij ons kan het immers allebei.

 

EaaSy – Equipment as a Service

Als u snel en flexibel wilt inspelen op ontwikkelingen in de markt, is het EaaSy-programma van Trane Rental Services een aanrader. EaaSy staat voor ‘Equipment as a Service’. U betaalt niet meer voor bezit maar voor gebruik, dus zonder het risico en de lasten van eigendom. Trane EaaSy past bovendien perfect in het streven naar duurzaamheid en een circulaire economie. Meer over Trane EaaSy.

 

Grootste verhuurvloot van Europa

Trane Rental Services heeft al jaren het grootste verhuurassortiment van Europa. Watergekoelde koelmachines, luchtgekoelde koelmachines, warmtepompen, rooftops, energiezuinige regelingen en ook aggregaten.

Elk jaar weer breiden we onze verhuurvloot uit, zodat we onze groeiende klantenkring nóg beter kunnen bedienen. Bijvoorbeeld met de nieuwe Airfinity rooftops.

 

Profiteer van Trane vakkennis en service

Als u huurt bij Trane bent u niet alleen verzekerd van Trane-kwaliteitsapparatuur maar werkt u ook met dezelfde vakmensen als onze verkoopklanten. Onze specialisten zijn goed bekend met de wensen en vereisten binnen elke tak van sport, zodat u altijd kunt rekenen op degelijk advies en deskundige service. Of het nu gaat om verhuur voor ziekenhuizen en gezondheidszorg, kantoren, datacenters, evenementen, schaatsbanen, hotels en winkelcentra of om verhuur voor alle mogelijke industrieën, productielocaties, magazijnen en distributiecentra.

 

Bel ons alvast even: 035-603 93 00

Zelfs in de wetenschap dat Trane Rental Services de grootste verhuurvloot van Europa heeft, is een goede voorbereiding op de toekomst wel zo relaxed. Neem alvast even contact op met onze verhuurexperts voor overleg, zodat we weten wat u mogelijkerwijs nodig heeft voor een bepaald project of in noodgevallen. Dan hebben we straks aan één woord genoeg. En wij zijn 24/7 bereikbaar!

 

Voordelen van Trane Rental Services

  • Verstand van zaken: koeling en verwarming voor alle sectoren
  • Grootste assortiment: de capaciteit om snel maatwerk te leveren
  • Nieuwste technologie: energiezuinig, voldoet aan de hoogste normen
  • Geen verrassingen: eigen testfaciliteit voor verhuuropstellingen in Nijkerk
  • Zekerheid: 24/7 toegang tot een uitgebreid servicenetwerk van gecertificeerde engineers
  • Betaalbaar: slimme huuroplossingen voor korte en lange termijn

 

Trane Rental Selector

Direct een koelmachine, warmtepomp of rooftop selecteren? Ga naar de Trane Rental Selector en klik daar eerst op Nederlands en dan op Nederland.

 

Brochures downloaden

Download de Trane Rental Services brochure met uitgebreide informatie over tijdelijke oplossingen voor koeling en verwarming of de Trane vrije koeling brochure voor energiebesparing op een natuurlijke manier.

 

Trane Rental Services brochure

Trane Rental Services brochure

Trane vrije koeling brochure

Neem contact met ons op!