Verhuur verwarming voor industrie, productiebedrijven en magazijnen

Bel Trane Rental Services: 035-603 93 02 (24/7)

Wilt u verwarming of luchtbehandelingsapparatuur huren voor een noodgeval, als extra of bijvoorbeeld tijdens gepland onderhoud van uw vaste installatie? Bel dan met Trane Rental Services. Nergens anders vindt u zoveel kennis van uw branche en kwaliteitsoplossingen die zo gunstig geprijsd zijn.

We verhuren niet alleen Trane koelmachines voor proceskoeling en airco, maar ook Trane warmtepompen, rooftops en luchtbehandelingsinstallaties.

Onze verhuurapparatuur helpt u de perfecte condities voor productie en opslag te waarborgen. Ook brengen we waar nodig comfortabele warmte en gezonde binnenlucht voor een productieve en veilige werkomgeving.

Zorgvuldige luchtkwaliteit met Trane Rental Services

Grootste verhuurassortiment van Europa

Productieverlies voorkomen of minimaliseren? Dan is de keuze eenvoudig. Trane Rental Services heeft het grootste verhuurassortiment van Europa! De HVAC-apparatuur die u nodig heeft is bij ons altijd op voorraad. Eén telefoontje en een kostenefficiënte oplossing is naar u onderweg.

Onze engineers zorgen vervolgens in samenwerking met uw eigen technisch specialisten razendsnel voor feilloze aansluiting en afstemming. Met Trane huurapparatuur kunnen we probleemloos maatwerk leveren. Er is geen kunst- en vliegwerk nodig. Onze machines zijn eenvoudig aan te passen aan de specifieke vereisten van uw bedrijf. Bovendien zijn ze uitzonderlijk energiezuinig bij vollast én deellast.

 

Procesbewaking en klimaatbeheersing

Als u samenwerkt met Trane Rental Services heeft u aan een half woord genoeg. Trane produceert, verkoopt én verhuurt HVAC-apparatuur. U profiteert van onze jarenlange ervaring met de installatie van vaste en tijdelijke apparatuur voor temperatuurbeheersing en luchtkwaliteit in industrie, werkplaatsen en opslagcentra. Van wijnmakers en spuitgieters tot en met de voedingsmiddelen- en farmaceutische industrie. Van magazijnen met of zonder geconditioneerde opslag tot en met verpakkingsbedrijven en distributiecentra.

Optimaal klimaat in de procesindustrie

Huren van de fabrikant biedt zekerheid

Omdat apparatuur voor temperatuurbeheersing en luchtbehandeling volkomen betrouwbaar moet zijn, is het altijd veiliger om te huren van de fabrikant zelf.

Bij Trane Rental Services bent u verzekerd van geavanceerde Trane apparatuur voor klimaatbeheersing en de Trane specialisten die daar alles van weten. Zij zorgen bijvoorbeeld ook dat u een duidelijk overzicht heeft van de systeemstatus en de relevante bedrijfscondities. U profiteert zo rechtstreeks van de kennis en kunde van de wereldwijde Trane organisatie.

Bovendien kunt u bij zowel koop als huur een beroep doen op het uitgebreide, 24/7 toegankelijke servicenetwerk van Trane – in de praktijk is dat een belangrijke reden voor bedrijven in de procesindustrie om te huren bij Trane.

 

Verhuur warmtepompen, rooftops en luchtbehandelingskasten

  • Trane Conquest CXAX Deze compacte lucht/water-warmtepomp is eenvoudig inzetbaar, zelfs in de meest geluidsgevoelige omgevingen. Omkeerbaar, dus kan ook voor koeling zorgen. Zeer energiezuinig, zelfs bij deellast. Meer info
  • Trane AquaStream 3G CXAM Deze lucht/water-warmtepomp met scrollcompressoren combineert een stille werking met een ongekend hoog rendement. De innovatieve ontdooitechnologie voorkomt stilstand en bespaart energie. Meer info
  • Trane City RTSF G Deze omkeerbare water/water-warmtepomp is uitzonderlijk compact en efficiënt. Voorzien van schroefcompressor met adaptieve frequentie-aandrijving. Bijna 40% meer rendement bij deellast dan vereist volgens Ecodesign 2021. Kan warm water tot 80 °C leveren. Meer info
  • Trane Airfinity rooftops De meest comfortabele, betrouwbare, stille en energiezuinige rooftop-unit in de markt. Compact, plug-and-play en compatibel met bestaande installaties, dus snel inzetbaar. Filterklasse F9 is mogelijk. Meer info
  • Trane luchtbehandelingsunits De airconditioning is perfect af te stemmen op de specifieke vereisten van elk bedrijf, met als resultaat maximaal comfort bij minimale energiekosten. Meer info
  • Trane verhuurt ook koelmachines en aggregaten.

 

Vijf minuten downtime?

Het is sowieso handig om even kosteloos en vrijblijvend kennis te maken met onze verhuurspecialisten. Heeft u tijd, bel dan met 035-603 93 02. Of mail naar infoNL@trane.com. Als we al bekend zijn met uw bedrijf kunnen we in een spoedsituatie sneller handelen en downtime voorkomen.

Nog praktischer is het om een noodplan op te stellen en desgewenst een huuroplossing stand-by te houden. Of om alvast huurmachines te reserveren in lijn met uw productieplanning of verwachte seizoensbehoeften.

Voor elk seizoen de juiste band voor het juiste klimaat

Een financieel slimme HVAC-oplossing voor elk maakbedrijf of magazijn

Samen met Trane kunt u niet alleen snel schakelen bij uitval en calamiteiten, u profiteert ook in andere opzichten van flexibiliteit. Investeringen uitstellen of spreiden? Een tijdelijke oplossing? Altijd de nieuwste, meest energiezuinige apparatuur zonder financiële risico’s? Bij Trane krijgt u goed gefundeerd advies en is alles mogelijk: koophuur of Equipment as a Service, deels kopen en deels huren. In elk geval heeft u het gemak van één deskundig aanspreekpunt en een uitgebreide 24/7 bereikbare serviceorganisatie.

Neem contact met ons op!