Multi-pipe units

Overal in een gebouw comfortabel maatwerk leveren qua verwarming en koeling met één compacte unit, die bovendien optimaal gebruikmaakt van hernieuwbare en teruggewonnen energie? Dat kan met een innovatie van Trane.

 

Warmtepomp voor gelijktijdig koelen en verwarmen

Veel gebouwen hebben een warme en een koele zijde waardoor er tegelijk warmte en koude wordt gevraagd. Voor dit soort situaties ontwikkelde Trane een warmtepomp met vier aansluitingen, waardoor het mogelijk is tegelijkertijd te koelen en te verwarmen. Een nauwkeurige temperatuurregeling zorgt overal in het gebouw voor precies het gewenste comfort. Deze duurzame, veelzijdige oplossing is uitzonderlijk kostenefficiënt en een uitkomst voor bijvoorbeeld kantoren en hotels.

 

Trane Balance CMAC

Verkoop

De CMAC is een multi-pipe lucht/water-warmtepomp met twee volledig onafhankelijke watercircuits, één voor gekoeld en één voor warm water.

Voor een zo hoog mogelijk rendement kan de warmtepomp zowel in lucht/water- als in water/water-modus draaien en gelijktijdig of individueel warmte en koude opwekken.

De Trane Balance is leverbaar in stille en zeer stille uitvoeringen. En het is een veilig systeem dat werkt met water, zonder koelmiddel in het gebouw. Meer info

Balance CMAC

Balance CMAC

 

Trane Sintesis Balance CMAF

Verkoop

Dit is de nieuwste generatie multi-pipe lucht/water-warmtepomp. Met slechts 1 kW aan elektrisch vermogen kan deze totaaloplossing maar liefst 8 kW aan gelijktijdige koeling en verwarming realiseren.

De CMAF is uitgerust met een revolutionair Trane systeem dat de koudemiddelvulling afstemt op de bedrijfsmodus. Dit resulteert in de hoogste efficiency in de markt en unieke mogelijkheden. De CMAF levert water tot 68 °C in een verbazend grote range operationele omstandigheden. Zelfs bij -10 °C kan hij 52 °C maken. Hij koelt tot -18 °C.

De CMAF is hét duurzame alternatief voor traditionele koeling en gasverwarming in horeca, gezondheidszorg, kantoren, onderwijsinstellingen, etc. Meer info

 

Sintesis Balance CMAF

 

Neem contact met ons op!