Nieuwe apparatuur

Snel contact? Bel 035-603 93 00

 

Trane denkt niet alleen met u mee bij de selectie van de beste oplossing voor uw doeleinden. We beginnen al met meedenken bij de ontwikkeling van onze systemen. Daarom biedt Trane het meest uitgebreide productportfolio koelmachines, warmtepompen, rooftops en regelingen in de industrie. Nergens anders vindt u zoveel slimme mogelijkheden voor maatwerk.

 

Het is een beslissende factor

Bij HVAC-systemen en industriële koel- en verwarmingssystemen gaat het in de meeste gevallen om flinke investeringen. U wilt dan zeker weten dat u, alles afwegend, voor de beste oplossing kiest. HVAC-systemen die tegen minimale energiekosten zorgen voor een gezonde binnenomgeving. Industriële systemen die precies doen wat ze moeten doen bij een lage total cost of ownership. Met aandacht voor alles van gebruiksgemak en veiligheid tot milieuvriendelijkheid en CO2-prestaties. Bij voorkeur met maximale inzet van hernieuwbare energie.

 

Exact afgestemd op uw eisen en wensen

De eerste vereisten voor succes zijn natuurlijk geavanceerde techniek, betrouwbare kwaliteit en deskundig advies. Maar een beslissende factor, ook als het gaat om energiebesparing, is maatwerk en daarvoor bent u bij Trane aan het juiste adres. Nergens vindt u zo’n uitgebreid assortiment koelmachines, warmtepompen, multi-pipe units, rooftops en regelsystemen, met bij elk systeem een breed scala aan keuzemogelijkheden en opties. In overleg met u kunnen wij altijd de oplossing samenstellen die voor u in alle opzichten het gunstigst uitpakt.

 

Geavanceerde en betrouwbare systemen

Trane heeft meer dan 29.000 medewerkers in vestigingen over de hele wereld en is onderdeel van Ingersoll Rand, IR op de New York Stock Exchange.

Met Trane als leverancier profiteert u van schaalvoordelen en strenge kwaliteitsnormen, wat zich voor u vertaalt in zeer geavanceerde en betrouwbare apparatuur met een aantrekkelijk kostenplaatje.

 

Toonaangevend in duurzame verwarming en koeling

U heeft bovenal profijt van de enorme R&D-voordelen van een groot internationaal concern, dat bovendien vooroploopt op het gebied van duurzame verwarming en koeling. Een van de klimaatbeloften van Ingersoll Rand is $ 500 miljoen te investeren in productgerelateerde R&D voor broeikasgasreductie.

Direct meer weten over onze geavanceerde producten? Ga voor een snel overzicht naar onze pagina koelmachines, warmtepompen, multi-pipe units, rooftops of regelsystemen.

 

Welkom bij Trane Nederland

Met Trane Nederland als partner heeft u bovendien de voordelen van een verkoop- en serviceorganisatie in de buurt, met kennis van de Nederlandse en Europese markt en regelgeving.

Onze gespecialiseerde adviseurs zijn op de hoogte van de praktijk en de vereisten in alle relevante sectoren, van ziekenhuizen tot kunststofindustrie. Ons hoofdkwartier staat in het midden des lands, in Soest.

 

Complete dienstverlening

Trane biedt u zekerheid en gemak met naast apparatuur en systemen ook een compleet programma aan services:

  • Advies over energiebesparing en verduurzaming voor alle sectoren.
  • Verhuur van koel- en verwarmingsapparatuur en aggregaten.
  • Inbedrijfstelling, onderhoud, beheer en een uitgebreid 24/7 toegankelijk servicenetwerk.
  • Een hypermodern laboratorium voor tests.
  • Een webwinkel voor producten en onderdelen.
Lees meer

 

Waaronder huuroplossingen

Is vervanging of tijdelijke capaciteit nodig bij een noodgeval, gepland groot onderhoud, megaorders of een hittegolf, dan is Trane Rental Services dichtbij. Trane heeft de grootste verhuurvloot koelmachines, warmtepompen en rooftops van Europa.

Lees meer

Neem contact met ons op!