Werken bij Trane

Kom bij ons werken

Trane, onderdeel van Trane Technologies, ontwikkelt, fabriceert en onderhoudt HVAC-R-systemen en -bedieningen om veilige, comfortabele en efficiënte werkomgevingen voor gebouwen en industriële processen te ontwikkelen en te handhaven. Gevestigd in Soest hebben wij onze expertise ontwikkeld op drie kerngebieden: verkoop, verhuur en services.

Wij zijn trots op wat we gedurende tientallen jaren hebben opgebouwd. Hiermee kunnen we onze klanten exact die oplossingen bieden die voldoen aan hun bedrijfsdoelstellingen door het energieverbruik en de kosten te verlagen.

Een team uitstekende, toegewijde mensen is de basis voor ons succes. Zij maken het mogelijk. Vanwege onze groei zoeken we nieuwe collega’s die onze ambitie en ons streven naar perfectie met ons delen.

Ben je op zoek naar een kans om in een hecht en professioneel team te werken, in een succesvol bedrijf waar mensen worden erkend en beloond? Dan heb je die nu gevonden!

 

Vacatures

Service Engineer

Project Coördinator

Service Technicians

 

Interesse?
Wil je meer weten over onze organisatie en de inhoud van bovenstaande functies, dan kun je contact opnemen met Dieuwertje Koek (HR Partner), telefoonnummer:
0 6 – 13 12 32 46. Je reactie kun je sturen naar dieuwertje_koek@tranetechnologies.com.

Neem contact met ons op!