Betrouwbare verwarming huren voor ziekenhuizen en gezondheidszorg

Bel Trane Rental Services: 035-603 93 00 (24/7)

Wilt u een tijdelijke warmtevoorziening of luchtbehandelingsapparatuur huren in een noodsituatie, als aanvulling of bijvoorbeeld tijdens onderhoud van de vaste HVAC-installatie? Bel dan met de mensen van Trane Rental Services. We zijn uitstekend bekend met de vereisten van verhuur voor de gezondheidszorg en leveren snel stille en energiezuinige warmtepompen, rooftops of luchtbehandelingsinstallaties.

 

Grootste verhuurassortiment van Europa

Trane Rental Services heeft het grootste verhuurassortiment van Europa. Dat heeft voor u als groot voordeel dat de juiste apparatuur altijd op voorraad is. We laten patiënten, cliënten en zorgmedewerkers geen moment in de kou staan. Eén telefoontje en een passende, kostenefficiënte klimaatoplossing is naar u onderweg.

Onze engineers zorgen voor aansluiting en afstemming en voor u het weet zijn temperatuur, luchtvochtigheid en steriele filtering weer perfect te regelen.

Rental Airfinity armada

Rental Airfinity armada

Zorgvuldige verhuuroperatie verzekerd

Voor organisaties in de gezondheidssector heeft huren bij Trane nog meer voordelen. Trane produceert, verkoopt én verhuurt.

We hebben jarenlange ervaring met de installatie van vaste en tijdelijke klimaatinstallaties in ziekenhuizen, privéklinieken, verpleeg- en verzorgingshuizen, gezondheidscentra, noodhospitalen, hospices, R&D-faciliteiten, laboratoria, etc.

We zijn dus terdege op de hoogte van de technische vereisten, ook als het gaat om de communicatie met gebouwbeheersystemen. En niet minder belangrijk: onze monteurs zijn zich terdege bewust van de manier van werken die een dergelijke omgeving vereist. Veiligheid, hygiëne en het ongestoord doorgaan van het dagelijks leven in een zorginstelling staan voorop.

 

Vitale functies temperatuur en luchtkwaliteit

Omdat apparatuur voor temperatuurbeheersing en luchtbehandeling een vitale functie heeft in de gezondheidszorg en volkomen betrouwbaar moet zijn, is het altijd veiliger om te huren van de fabrikant zelf.

Bij Trane Rental Services bent u verzekerd van kwalitatief hoogstaande Trane apparatuur en de Trane specialisten die daar alles van weten. U profiteert rechtstreeks van de kennis en kunde van de wereldwijde Trane organisatie.

Bovendien kunt u bij zowel koop als huur een beroep doen op het uitgebreide, 24/7 toegankelijke servicenetwerk van Trane – in de praktijk is dat een belangrijke reden voor ziekenhuizen om te huren bij Trane!

Trane Rental Services voor optimale luchtkwaliteit

Verhuur warmtepompen, rooftops en luchtbehandelingskasten voor de zorgsector

  • Trane Conquest CXAX Deze compacte lucht/water-warmtepomp is eenvoudig inzetbaar, ook in de meest geluidsgevoelige omgevingen. Hij is zeer energiezuinig, zelfs bij deellast. Meer info
  • Trane AquaStream 3G CXAM Deze lucht/water-warmtepomp met scrollcompressoren combineert een stille werking met een ongekend hoog rendement. Meer info
  • Trane City RTSF G Deze omkeerbare water/water-warmtepomp is uitzonderlijk compact en efficiënt. Voorzien van schroefcompressor met adaptieve frequentie-aandrijving. Bijna 40% meer rendement bij deellast dan vereist volgens Ecodesign 2021. Meer info
  • Trane Airfinity rooftops De meest comfortabele, betrouwbare, stille en energiezuinige rooftop-unit in de markt. Compact, plug-and-play en compatibel met bestaande installaties, dus snel inzetbaar. Filterklasse F9 is mogelijk. Meer info
  • Trane luchtbehandelingsunits De airconditioning is perfect af te stemmen op de specifieke vereisten van een zorginstelling, met als resultaat maximaal comfort bij minimale energiekosten. Meer info
  • Trane verhuurt ook koelmachines en aggregaten.

 

Nog geen noodgeval? Kennismaken spaart tijd!

Het is sowieso handig om even kosteloos en vrijblijvend kennis te maken met onze verhuurspecialisten voor de medische sector. Bel 035-603 93 00. Of stuur een mail naar infoNL@trane.com. Als we al bekend zijn met uw zorginstelling heeft u in een noodsituatie aan een half woord genoeg en kunnen we u nóg sneller helpen. We kunnen ook in overleg met u een noodplan opstellen en desgewenst een oplossing stand-by houden.

 

Een financieel gezonde HVAC-oplossing voor elke zorginstelling

Samen met Trane kunt u niet alleen snel schakelen bij calamiteiten, u profiteert ook in andere opzichten van flexibiliteit. Investeringen uitstellen of spreiden? Een tijdelijke oplossing? Altijd de nieuwste, meest energiezuinige apparatuur zonder financiële risico’s? Bij Trane is alles mogelijk: advies over het verduurzamen van een HVAC-installatie en het optimaliseren van de zorgomgeving, koophuur of Equipment as a Service, deels kopen en deels huren. In elk geval heeft u het gemak van één deskundig aanspreekpunt en een uitgebreide 24/7 bereikbare serviceorganisatie.

Neem contact met ons op!