Aggregaten

Direct huren? Bel 035-603 93 00

 

Alles staat of valt met een betrouwbare stroomvoorziening. Daarom verhuurt Trane ook kwaliteitsaggregaten voor kortere of langere periodes als tijdelijke stroomvoorziening of noodstroomvoorziening. Bijvoorbeeld voor ziekenhuizen, kantoren, datacenters, evenementen en schaatsbanen.

 

Aggregaten voor elk eisenpakket

De specialisten van Trane Rental Services adviseren u graag over het juiste vermogen. We kunnen altijd precies de juiste oplossing bieden, want onze verhuurvloot bestaat uit meer dan dertig verschillende typen aggregaten voor binnen- en buitenplaatsing met alle toebehoren. Desgewenst zorgen we voor afwijkende spanningen en frequenties.

Zijn er omstandigheden die hoge eisen stellen aan bepaalde eigenschappen van het aggregaat, dan houden we daar ook rekening mee. We denken mee over een handige opstelling. En we zorgen voor levering en inbedrijfstelling, zo nodig razendsnel.

Aggregaat

Aggregaat

 

Betrouwbare aggregaten tot 2000 kVA

Verhuur

Alle onze huuraggregaten zijn betrouwbaar, milieuvriendelijk en geluidgedempt door een robuuste kast of container met een hoge geluidsisolatie. Ze zijn gemaakt voor snelle installatie in uiteenlopende omstandigheden en voor uw medewerkers veilig en eenvoudig in gebruik.

Als u soms veel en soms weinig kVA (kilovoltampère) nodig heeft, kan het slim zijn om een serie aan elkaar gekoppelde aggregaten te gebruiken. Onze nieuwe generatie aggregaten van 200 en 400 kVA zijn hiervoor geschikt. Met deze oplossing bespaart u veel energie, want de aggregaten die niet nodig zijn schakelen automatisch af.

 

Superzuinig en superstil tot 400 kVA

Verhuur

In de categorie tot 400 kVA kunt u ook kiezen voor een verhuuraggregaat met een extra zuinige, krachtige dieselmotor. Deze produceert minder fijnstof, CO2 en NOx en voldoet aan EPA Tier 3 en EUR stage III A emissieregelgeving.

Deze superzuinige variant is bovendien superstil en ideaal in een geluidskritische omgeving, bijvoorbeeld natuurgebieden of dichtbij woningen of kantoren. Voor langdurig gebruik op een vandalismegevoelige locatie, is een ingebouwde brandstoftank mogelijk.

Neem contact met ons op!