EaaSy – Equipment as a Service

Bel Trane Rental Services: 035-603 93 00

 

Van oudsher hebben bedrijven en instellingen HVAC-apparatuur in eigendom. Maar vandaag de dag wordt betalen voor gebruik steeds meer gezien als duurzaam alternatief voor bezit. Huur via Trane Rental Services geeft ondernemingen bovendien de vrijheid om snel in te spelen op ontwikkelingen in de markt, zonder rekening te hoeven houden met nog af te schrijven HVAC-apparatuur. Het is een nieuwe manier van denken die snel terrein wint.

 

Koeling en verwarming anders bekeken

Als uw behoefte aan koelopslag, proceskoeling of comfortkoeling en -verwarming over de jaren heen weinig verandert, is Trane apparatuur in eigendom doorgaans het voordeligst. Met slimme regelingen en upgrades zorgen de servicemensen van Trane bovendien dat de apparatuur lang up-to-date blijft qua energiezuinigheid en mogelijkheden. En u heeft toch de nodige flexibiliteit. Want als er eens tijdelijke of noodkoeling gewenst is, komt Trane Rental Services die snel plaatsen.

Tot zover niets nieuws, maar de ontwikkelingen gaan snel. Op steeds meer terreinen voltrekt zich een omslag in het denken, van een voorkeur voor bezit naar een voorkeur voor huur. Geen dvd’s in de kast maar films ‘on demand’. Geen eigen computercentrum maar cloud computing. Maximale flexibiliteit zonder ballast, met alle duurzame voordelen van dien. Dat kan nu ook met koelmachines en warmtepompen!

Conquest CGAX

Conquest CGAX

RTAD

RTAD

 

Uw bedrijf snel transformeren is EaaSy

Trane EaaSy is een programma voor langdurige verhuur: ‘Equipment as a Service’. U betaalt voor het gebruik van de apparatuur die de vereiste koeling of verwarming levert, zonder het risico en de lasten van eigendom. Dus zonder dat u vijftien of twintig jaar in de toekomst hoeft te kijken of een aanschaf wel verantwoord is. En zonder zorgen over garantie, onderhoud, etc.

De flexibiliteit is ongekend, want u kunt de apparatuur altijd precies laten afstemmen op uw behoeften. Bijvoorbeeld als er extra proceskoeling nodig is door uitbreiding van de productie. Trane EaaSy geeft u de vrijheid om uw bedrijf voortdurend opnieuw uit te vinden en voorop te blijven lopen in de markt.

 

Duurzaam ondernemen is EaaSy

Ook als u veel te maken heeft met potentiële klanten die selecteren op duurzaamheid – en als u zelf duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan – is EaaSy het overwegen waard. Wie kiest voor ‘Equipment as a Service’ van Trane Rental Services benadrukt een groen imago. U heeft altijd de mogelijkheid om te werken met de nieuwste, meest energiezuinige en milieuvriendelijke apparatuur. Bovendien past huur naadloos in de gewenste circulaire economie, want de apparatuur blijft eigendom van de ‘bron’.

 

Meer informatie

Bel Trane Rental Services: 035-603 93 00.

Met EaaSy van Trane altijd de juiste capaciteit koeling

Hoe ver is Trane met circulair?

 

Download brochure Trane EaaSy

Trane Rental EaaSy brochure

Trane Rental EaaSy brochure

Neem contact met ons op!