14 april 2021

Trendy rooftop-units van Trane

Slimme kostenbesparende Trane Airfinity rooftops zijn dé oplossing voor koeling, vrije koeling, verwarming en verse lucht. Ze zijn eenvoudig en snel te plaatsen op de platte daken van bijvoorbeeld supermarkten, doe-het-zelfzaken, wegrestaurants, benzinestations, productiehallen en magazijnen.

 

Eigentijds energiezuinig en comfortabel

Bij ‘rooftops’ denken stadse jongeren aan trendy bars, restaurants en tuinen op daken. Maar Trane rooftops zijn niet minder hot en cool.

Een compacte Airfinity op het dak is de voordeligste manier om airconditioning en klimaat comfortabel te regelen. Ze zijn uiterst energiezuinig en ook voordelig qua installatie en onderhoud.

Bovendien werkt Trane met koudemiddelen met een zo laag mogelijke Global Warming Potential (GWP).

Airfinity IH

Plug-and-play op plat dak en platte grond

Een groot voordeel van Trane Airfinity rooftop-units: ze zijn overal in recordtijd te plaatsen, o.a. dankzij de slimme aansluitmogelijkheden (zonder dure adapters etc.). Dat is niet alleen kostenbesparend en een uitkomst in noodgevallen, maar past ook goed in een tijd dat mensen hun bestelde producten per omgaande willen hebben.

Er is niet eens een plat dak vereist, want een rooftop kan desnoods op de grond staan.

 

Kopen, huren of ‘equipment as a service’

Wie investeert in Trane Airfinity rooftops profiteert tegen een scherpe prijs van de allernieuwste technologie. Maar Trane Nederland biedt nog meer mogelijkheden.

Dankzij de eenvoudige installatie zijn Airfinity’s ook ideaal voor verhuur en ‘equipment as a service’ (Trane EaaSy), wat past in het ideaal van een circulaire economie. Bel hiervoor Trane Rental Services: 035-603 93 02.

 

De Trane Airfinity in het kort

 • Licht en compact design
 • Draadloze technologie
 • Extreem energiezuinig (Ecodesign-ready)
 • Aangename koeling zonder ‘koude douche’
 • Beste luchtkwaliteit-opties (o.a. filterklasse F9 mogelijk)
 • Milieuvriendelijk koudemiddel met lage GWP
 • Plug & play en perfect instelbaar
 • Eindeloos compatibel
 • Uitzonderlijk stil
Airfinity

Airfinity

Compatibel met Trane Tracer Concierge

De Trane Airfinity kan communiceren met het gebruikersvriendelijke Trane Tracer Concierge gebouwbeheersysteem. Daarmee kunnen faciliteitsmanagers meerdere rooftops op afstand beheren via een tablet of smartphone. Zo is het comfortniveau altijd eenvoudig aan te passen aan de actuele behoeften.

 

Assortiment Trane Airfinity rooftops

Kies uit:

 • warmtepomp-uitvoering (omkeerbaar dus verwarming, koeling en ventilatie)
 • koeling-uitvoering (alleen koeling en ventilatie)

Voor extra energiebesparing:

 • vrije koeling (ofwel passief koelen)
 • warmteterugwinning

 

Meer informatie:

 

Nieuw!

Lees meer over de nieuwe Trane Airfinity warmtepomp-rooftops van 20-65 kW met energiebesparende Adaptive Frequency Drive (AFD) en het nieuwe generatie koudemiddel R454B:

Nieuwe Trane Airfinity warmtepomp-rooftops de eerste met AFD en R454B

Laatste nieuws

19 februari 2024

Upgrade regeltechniek verbetert proceskoeling van Nederlandse producent

Uitdaging Op het terrein van een fabrikant in Nederland krijgen de diverse productiehallen proceskoeling vanuit twee koelcentrales. In elke koelcentrale stuurt een Trane Chiller Plant Manager de koeltorens en koelmachines...

Lees meer

14 februari 2024

Trane koelt nu ook met propaan

In januari 2024 stemde het Europees Parlement in met het versneld uitfaseren van koudemiddelen met een hoge GWP-waarde. De focus ligt nu nóg sterker op koudemiddelen met een laag aardopwarmingspotentieel....

Lees meer

4 december 2023

Trane CXAX warmtepompen in circulair en energieneutraal houten kantoor op palen

Op het eerste circulaire bedrijventerrein van Nederland wordt het energieneutrale kantoor van Persy Control Services (PCS) begin 2024 in gebruik genomen. Directeur Paul Persy: “We zochten naar kwalitatieve producten met...

Lees meer