14 april 2021

Trendy rooftop-units van Trane

Slimme kostenbesparende Trane Airfinity rooftops zijn dé oplossing voor koeling, vrije koeling, verwarming en verse lucht. Ze zijn eenvoudig en snel te plaatsen op de platte daken van bijvoorbeeld supermarkten, doe-het-zelfzaken, wegrestaurants, benzinestations, productiehallen en magazijnen.

 

Eigentijds energiezuinig en comfortabel

Bij ‘rooftops’ denken stadse jongeren aan trendy bars, restaurants en tuinen op daken. Maar Trane rooftops zijn niet minder hot en cool.

Een compacte Airfinity op het dak is de voordeligste manier om airconditioning en klimaat comfortabel te regelen. Ze zijn uiterst energiezuinig en ook voordelig qua installatie en onderhoud.

Bovendien werkt Trane met koudemiddelen met een zo laag mogelijke Global Warming Potential (GWP).

Airfinity IH

Plug-and-play op plat dak en platte grond

Een groot voordeel van Trane Airfinity rooftop-units: ze zijn overal in recordtijd te plaatsen, o.a. dankzij de slimme aansluitmogelijkheden (zonder dure adapters etc.). Dat is niet alleen kostenbesparend en een uitkomst in noodgevallen, maar past ook goed in een tijd dat mensen hun bestelde producten per omgaande willen hebben.

Er is niet eens een plat dak vereist, want een rooftop kan desnoods op de grond staan.

 

Kopen, huren of ‘equipment as a service’

Wie investeert in Trane Airfinity rooftops profiteert tegen een scherpe prijs van de allernieuwste technologie. Maar Trane Nederland biedt nog meer mogelijkheden.

Dankzij de eenvoudige installatie zijn Airfinity’s ook ideaal voor verhuur en ‘equipment as a service’ (Trane EaaSy), wat past in het ideaal van een circulaire economie. Bel hiervoor Trane Rental Services: 035-603 93 02.

 

De Trane Airfinity in het kort

 • Licht en compact design
 • Draadloze technologie
 • Extreem energiezuinig (Ecodesign-ready)
 • Aangename koeling zonder ‘koude douche’
 • Beste luchtkwaliteit-opties (o.a. filterklasse F9 mogelijk)
 • Milieuvriendelijk koudemiddel met lage GWP
 • Plug & play en perfect instelbaar
 • Eindeloos compatibel
 • Uitzonderlijk stil
Airfinity

Airfinity

Compatibel met Trane Tracer Concierge

De Trane Airfinity kan communiceren met het gebruikersvriendelijke Trane Tracer Concierge gebouwbeheersysteem. Daarmee kunnen faciliteitsmanagers meerdere rooftops op afstand beheren via een tablet of smartphone. Zo is het comfortniveau altijd eenvoudig aan te passen aan de actuele behoeften.

 

Assortiment Trane Airfinity rooftops

Kies uit:

 • warmtepomp-uitvoering (omkeerbaar dus verwarming, koeling en ventilatie)
 • koeling-uitvoering (alleen koeling en ventilatie)

Voor extra energiebesparing:

 • vrije koeling (ofwel passief koelen)
 • warmteterugwinning

 

Meer informatie:

 

Nieuw!

Lees meer over de nieuwe Trane Airfinity warmtepomp-rooftops van 20-65 kW met energiebesparende Adaptive Frequency Drive (AFD) en het nieuwe generatie koudemiddel R454B:

Nieuwe Trane Airfinity warmtepomp-rooftops de eerste met AFD en R454B

Laatste nieuws

20 oktober 2022

Kantoorpand in De Meern van energielabel G naar A+++ met zonnepanelen en Trane CXAX warmtepomp

Met een omkeerbare Trane Conquest CXAX 060 lucht/water-warmtepomp, een upgrade van het luchtbehandelingssysteem en veel zonnepanelen bracht Gerard van Gent een kantoorpand van bijna 4000 m2 naar een indrukwekkende A+++....

Lees meer

14 oktober 2022

Units met lage GWP koudemiddel R454B de beste investering

In alle Trane koelmachines, warmtepompen, multi-pipe units en rooftop airco’s met scrollcompressoren gebruikt Trane het lage GWP koudemiddel R454B. Het resultaat: een veilige investering met een tot 5% beter rendement...

Lees meer

10 oktober 2022

Nieuwe Trane Flex HP HT warmtepomp levert tot 65 °C

De Trane Flex HP HT lucht/water-warmtepomp is breed inzetbaar en ideaal voor toepassingen met hoge warmwatertemperaturen. Naast verwarmen en koelen, kan hij desgewenst ook tapwater verwarmen. Tapwatervraag krijgt dan voorrang,...

Lees meer