Vacature Service Support Engineer

Bij Trane Technologies™ en via onze bedrijven, waaronder Trane® en Thermo King®, creëren we innovatieve klimaatoplossingen voor gebouwen, woningen en transport die uitdagen wat mogelijk is voor een duurzame wereld. We zijn een team dat durft te kijken naar de uitdagingen van de wereld en impactvolle mogelijkheden ziet. We geloven in een betere toekomst waarin we anderen naar een hoger niveau tillen en onze mensen in staat stellen om op het werk en thuis te gedijen. We handelen moedig.

 

Trane Nederland heeft plek voor een

 

Service Support Engineer

Een geweldige kans om ons serviceteam te versterken

 

Functieoverzicht

Als Service Support Engineer ben je, in samenwerking met collega planners, verantwoordelijk voor het zo efficiënt mogelijk inplannen van inbedrijstellingen (Nederland en buitenlandse Sales kantoren), garanties – en lange termijn onderhoudswerkzaamheden aan technische apparatuur bij afnemers.

 

Verantwoordelijkheden

 • Je plant inbedrijfstellingen, garanties en lange termijnonderhoud zo optimaal mogelijk in
 • Je houdt opdrachtgevers op de hoogte, en onderhoudt contact met je klanten
 • Je zorgt voor naleving van wet- en regelgeving op het gebied van onderhoudsverplichtingen
 • Je werkt samen met je collega’s van de korte termijnplanning en de projectcoördinatie
 • Je draagt zorg voor een nauwkeurige administratie van de werkzaamheden
 • Je verzekert dat de Service Engineers de nodige informatie en materialen hebben

 

Meer informatie
Trane product portfolio: https://www.trane.com/commercial/europe/nl/nl.html

Als onderdeel van onze Employee Value Proposition, hebben we Trane Academy, onze in-house Academy voor de CHVAC EMEA ANZ regio, die zich inzet om de ontwikkeling van ons talent te ondersteunen en de carrièregroei van werknemers te stimuleren door middel van continu leren. Wij bieden zowel online als face-to-face klassikale trainingsprogramma’s, ontworpen om jouw kennis over HVAC-systemen en -technologieën, bedrijfsinstrumenten en -processen te verdiepen, zowel technische als commerciële vaardigheden te ontwikkelen en competenties op te bouwen.

 

Kwalificaties

 • Minimaal 2 jaar ervaring met planningswerkzaamheden
 • Ervaring met het werken in een technische omgeving, bij voorkeur in de HVAC- of klimaatbeheersing. Een koeltechnische opleiding is een pré
 • Uitstekende timemanagement skills
 • Computervaardigheden gemiddeld tot gevorderd
 • Vloeiend Nederlands en Engels
 • Je wilt je aansluiten bij een marktleider bekend om duurzaamheid, innovatie en kwaliteit, en deel uitmaken van een energiek team

We bieden competitieve vergoedingen en uitgebreide voordelen en programma’s. Wij bieden gelijke kansen: alle gekwalificeerde sollicitanten zullen overwogen worden voor posities, ongeacht hun ras, kleur, religie, geslacht, seksuele oriëntatie, gender, nationale afkomst, zwangerschap, leeftijd, huwelijkse status, fysieke eigenschappen, status als beschermde veteraan, of enige wettelijk beschermde status.

Neem contact met ons op!