Vacature Sales Traineeship

Bij Trane Technologies™ en via onze bedrijven, waaronder Trane® en Thermo King®, creëren we innovatieve klimaatoplossingen voor gebouwen, woningen en transport die uitdagen wat mogelijk is voor een duurzame wereld. We zijn een team dat durft te kijken naar de uitdagingen van de wereld en impactvolle mogelijkheden ziet. We geloven in een betere toekomst waarin we anderen naar een hoger niveau tillen en onze mensen in staat stellen om op het werk en thuis te gedijen. We handelen moedig.

 

Trane Netherlands heeft plek voor een

 

Sales Traineeship

 

Functieoverzicht

Een geweldige kans om ons sales team te versterken.

Als onderdeel van onze Employee Value Proposition, hebben we Trane Academy, onze in-house Academy voor de CHVAC EMEA ANZ regio, die zich inzet om de ontwikkeling van ons talent te ondersteunen en de carrièregroei van werknemers te stimuleren door middel van continu leren. Wij bieden zowel online als face-to-face klassikale trainingsprogramma’s, ontworpen om jouw kennis over HVAC-systemen en -technologieën, bedrijfsinstrumenten en -processen te verdiepen, zowel technische als commerciële vaardigheden te ontwikkelen en competenties op te bouwen.

Als Sales Trainee start je op kantoor in Soest in de rol van Equipment Support Engineer. Zo leer je onze techniek goed kennen doordat je gaat zorgen voor het gehele traject van offerte tot en met order m.b.t. de verkoop van onze Equipment. Je verleent proactieve ondersteuning aan (potentiële) klanten en maakt calculaties voor de uitvoering van een financieel gezond project. Ondertussen kun je deelnemen aan een rijk scala aan trainingen binnen de Trane Academy en de Trane Technologies University. We werken samen met jou aan je ontwikkeling naar een volwaardig Sales Engineer.

 

Meer informatie
Trane product portfolio: https://www.trane.com/commercial/europe/nl/nl.html

 

Kwalificaties

  • Ervaring met het werken in een technische omgeving
  • Technisch bachelor-diploma is een pré
  • Uitstekende time management skills
  • Ervaring met klantenservice en goede telefoonvaardigheden
  • Computervaardigheden gemiddeld tot gevorderd
  • Vloeiend Nederlands en Engels
  • Je wilt je aansluiten bij een marktleider bekend om duurzaamheid, innovatie en kwaliteit, en deel uitmaken van een energiek team

 

We bieden competitieve vergoedingen en uitgebreide voordelen en programma’s. Wij bieden gelijke kansen: alle gekwalificeerde sollicitanten zullen overwogen worden voor posities, ongeacht hun ras, kleur, religie, geslacht, seksuele oriëntatie, gender, nationale afkomst, zwangerschap, leeftijd, huwelijkse status, fysieke eigenschappen, status als beschermde veteraan, of enige wettelijk beschermde status.

Neem contact met ons op!