24 mei 2023

Vries- en koelcontainers huren

Voor betrouwbare vries- en koelopslag van -70 °C tot +40 °C biedt Trane Rental Services direct inzetbare ISO-containers in de maten 10′, 20′ en 40′. Trane vries- en koelcontainers zijn uitgerust met de meest geavanceerde controller in de markt. Geen enkel ander product levert zo’n breed temperatuurbereik met een dergelijke nauwkeurigheid. Voor nog meer zekerheid is 24/7 bewaking op afstand een optie, evenals een dieselgenerator als back-up. Naast huur is ook ‘Equipment as a Service’ mogelijk.

 

Flexibel inzetbare containers voor koude-opslag

De volledig elektrische Trane koel/vries-units zijn ideaal bij events, ter vervanging bij revisie of uitval, of als tijdelijke of permanente uitbreiding van de eigen koel- of vriesfaciliteiten.

Trane Rental Services zet deze snelle, betrouwbare oplossing met succes in voor een breed scala aan klanten: levensmiddelen- en drankenindustrie (food & beverage), supermarkten, magazijnen, festivals en andere evenementen, R&D- en hightechbedrijven, medicijnenfabrikanten, biotechnologie en gezondheidszorg.

Trane C-Store

 

Trane koel- en vriescontainers zijn uitgerust met telematica en zoals gezegd is 24/7 monitoring op afstand een optie. Ook zijn ze GDP Pharma gecertificeerd en Controlled Atmosphere is mogelijk.

Het eenvoudige ontwerp maakt deze containers voor koelopslag bovendien bijzonder gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te onderhouden.

Kies uit:

  • Trane C-Store 20/40HC tot -40 °C
  • Trane C-store G 20 tot -30 °C, duurzaam met laag GWP koudemiddel
  • Trane C-Store G Plus 20 idem, plus dubbele isolatie voor extra laag energieverbruik
  • Trane SuperFreezer 10/20 tot -70 °C

Trane Cold Stores armada

Meer informatie

Trane Rental verhuur koude-opslag

Laatste nieuws

14 juni 2024

Organon naar klimaatneutraal in 2035 met Trane warmtepompen

Uitdaging Organon is een wereldwijd gezondheidszorgbedrijf dat zich richt op de verbetering van de gezondheid van vrouwen. Het bedrijf heeft zo’n 10.000 medewerkers en vestigingen in meer dan zestig landen....

Lees meer

5 juni 2024

Financial Times noemt Trane een van Europa’s klimaatleiders 2024

Europa is het snelst opwarmende continent en zowel in Nederland als wereldwijd was 2023 het warmste jaar ooit gemeten. Daarom is het niet onbelangrijk om te weten welke bedrijven in...

Lees meer

17 april 2024

Beatrix ziekenhuis verduurzaamt dankzij unieke oplossing met CXWF warmtepompen en WKO

Het Beatrix ziekenhuis in Gorinchem, onderdeel van de Rivas Zorggroep, stond voor een moeilijke opgave bij de verduurzaming van de klimaatinstallaties. De veertig jaar oude (!) Trane koelmachines en een...

Lees meer