24 mei 2023

Vries- en koelcontainers huren

Voor betrouwbare vries- en koelopslag van -70 °C tot +40 °C biedt Trane Rental Services direct inzetbare ISO-containers in de maten 10′, 20′ en 40′. Trane vries- en koelcontainers zijn uitgerust met de meest geavanceerde controller in de markt. Geen enkel ander product levert zo’n breed temperatuurbereik met een dergelijke nauwkeurigheid. Voor nog meer zekerheid is 24/7 bewaking op afstand een optie, evenals een dieselgenerator als back-up. Naast huur is ook ‘Equipment as a Service’ mogelijk.

 

Flexibel inzetbare containers voor koude-opslag

De volledig elektrische Trane koel/vries-units zijn ideaal bij events, ter vervanging bij revisie of uitval, of als tijdelijke of permanente uitbreiding van de eigen koel- of vriesfaciliteiten.

Trane Rental Services zet deze snelle, betrouwbare oplossing met succes in voor een breed scala aan klanten: levensmiddelen- en drankenindustrie (food & beverage), supermarkten, magazijnen, festivals en andere evenementen, R&D- en hightechbedrijven, medicijnenfabrikanten, biotechnologie en gezondheidszorg.

Trane C-Store

 

Trane koel- en vriescontainers zijn uitgerust met telematica en zoals gezegd is 24/7 monitoring op afstand een optie. Ook zijn ze GDP Pharma gecertificeerd en Controlled Atmosphere is mogelijk.

Het eenvoudige ontwerp maakt deze containers voor koelopslag bovendien bijzonder gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te onderhouden.

Kies uit:

  • Trane C-Store 20/40HC tot -40 °C
  • Trane C-store G 20 tot -30 °C, duurzaam met laag GWP koudemiddel
  • Trane C-Store G Plus 20 idem, plus dubbele isolatie voor extra laag energieverbruik
  • Trane SuperFreezer 10/20 tot -70 °C

Trane Cold Stores armada

Meer informatie

Trane Rental verhuur koude-opslag

Laatste nieuws

17 april 2024

Beatrix ziekenhuis verduurzaamt dankzij unieke oplossing met CXWF warmtepompen en WKO

Uitdaging Het Beatrix ziekenhuis in Gorinchem, onderdeel van de Rivas Zorggroep, stond voor een moeilijke opgave bij de verduurzaming van de klimaatinstallaties. De veertig jaar oude (!) Trane koelmachines en...

Lees meer

10 april 2024

Trane RTSF, RTWF en RTWD nu ook met niet ontvlambaar R515B

Koudemiddelen met een laag of te verwaarlozen GWP zijn veelal min of meer brandbaar. De meeste zitten in veiligheidsklasse A2L (lage ontvlambaarheid) of A3 (hogere ontvlambaarheid). Maar voor gevallen waarin...

Lees meer

19 februari 2024

Upgrade regeltechniek verbetert proceskoeling van Nederlandse producent

Uitdaging Op het terrein van een fabrikant in Nederland krijgen de diverse productiehallen proceskoeling vanuit twee koelcentrales. In elke koelcentrale stuurt een Trane Chiller Plant Manager de koeltorens en koelmachines...

Lees meer