24 mei 2023

Vries- en koelcontainers huren

Voor betrouwbare vries- en koelopslag van -70 °C tot +40 °C biedt Trane Rental Services direct inzetbare ISO-containers in de maten 10′, 20′ en 40′. Trane vries- en koelcontainers zijn uitgerust met de meest geavanceerde controller in de markt. Geen enkel ander product levert zo’n breed temperatuurbereik met een dergelijke nauwkeurigheid. Voor nog meer zekerheid is 24/7 bewaking op afstand een optie, evenals een dieselgenerator als back-up. Naast huur is ook ‘Equipment as a Service’ mogelijk.

 

Flexibel inzetbare containers voor koude-opslag

De volledig elektrische Trane koel/vries-units zijn ideaal bij events, ter vervanging bij revisie of uitval, of als tijdelijke of permanente uitbreiding van de eigen koel- of vriesfaciliteiten.

Trane Rental Services zet deze snelle, betrouwbare oplossing met succes in voor een breed scala aan klanten: levensmiddelen- en drankenindustrie (food & beverage), supermarkten, magazijnen, festivals en andere evenementen, R&D- en hightechbedrijven, medicijnenfabrikanten, biotechnologie en gezondheidszorg.

Trane C-Store

 

Trane koel- en vriescontainers zijn uitgerust met telematica en zoals gezegd is 24/7 monitoring op afstand een optie. Ook zijn ze GDP Pharma gecertificeerd en Controlled Atmosphere is mogelijk.

Het eenvoudige ontwerp maakt deze containers voor koelopslag bovendien bijzonder gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te onderhouden.

Kies uit:

  • Trane C-Store 20/40HC tot -40 °C
  • Trane C-store G 20 tot -30 °C, duurzaam met laag GWP koudemiddel
  • Trane C-Store G Plus 20 idem, plus dubbele isolatie voor extra laag energieverbruik
  • Trane SuperFreezer 10/20 tot -70 °C

Trane Cold Stores armada

Meer informatie

Trane Rental verhuur koude-opslag

Laatste nieuws

31 mei 2023

Trane GVAF maglev koelmachines koelen Bright Offices duurzaam én stil

Het kantorencomplex Bright Offices ligt naast station Sloterdijk in Amsterdam. Twee van de gebouwen kregen onlangs nieuwe luchtgekoelde koelmachines. Op het grootste gebouw kwamen twee Trane GVAF 245’s met contactloze...

Lees meer

19 mei 2023

Nieuwe compacte Trane CGAF’s: bijna 25% kleinere voetafdruk bij vergelijkbare koelcapaciteit

Het lijkt onmogelijk maar het is waar en ze zijn nu al te bestellen. De compacte Sintesis Advantage CGAF-range met een lengte tot 3 V’s biedt nu een koelcapaciteit tot...

Lees meer

28 februari 2023

Met overname AL-KO Air biedt Trane HVAC-totaaloplossingen

AL-KO Air Technology, met achthonderd medewerkers en vestigingen in Europa en Azië, hoort sinds november 2022 bij Trane Technologies. Anne Rozema, directeur van AL-KO Luchttechniek, en Piet Haage, managing director...

Lees meer