9 april 2019

Met EaaSy van Trane altijd de juiste capaciteit koeling

Toekomstbestendig ondernemen

Vandaag de dag moeten bedrijven de productie snel kunnen uitbreiden. Een statisch HVAC-systeem is dan minder logisch. Het is slimmer om altijd te beschikken over exact de benodigde proceskoeling, comfortkoeling etc. en alleen te betalen voor gebruik. Daarom introduceert Trane het EaaSy-programma. Hiermee kunnen bedrijven snel en flexibel inspelen op ontwikkelingen in de markt én zetten ze een belangrijke stap op weg naar de circulaire economie.

 

Een nieuwe manier van denken

Met Trane Nederland kunnen bedrijven al sinds jaar en dag alle kanten op: apparatuur kopen, apparatuur huren voor korte of lange termijn en precies de gewenste dienstverlening. Maar omdat snel schakelen een steeds belangrijker succesfactor wordt, biedt Trane ambitieuze bedrijven nu een aantrekkelijke nieuwe huurmogelijkheid: het EaaSy-programma voor langetermijnhuur.

 

Op weg naar een circulaire economie

EaaSy staat niet alleen voor heeeel gemakkelijk maar ook voor ‘Equipment as a Service’. Dit programma geeft ongekende flexibiliteit en zorgt dat de onderneming zich kan concentreren op zijn corebusiness.

Bovendien zetten bedrijven door te kiezen voor Trane EaaSy een belangrijke stap op weg naar de circulaire economie. Niet meer betalen voor bezit maar voor gebruik.

 

Hoe werkt Trane EaaSy?

De experts van Trane Nederland informeren zich over de eisen van het productieproces, de klimaatbehoeften, seizoensafhankelijke en andere te verwachten schommelingen in de capaciteitsvraag, etc. Vervolgens stellen ze een formule op die duidelijk maakt wat de maandelijkse kosten zijn, afhankelijk van het gebruik en de gekozen opties. De formule werkt bijvoorbeeld zo dat er diverse tarieven zijn voor apparatuur die in gebruik is, standby staat of is opgeslagen bij Trane.

 

Vrijheid en financiële zekerheid

Een onderneming die kiest voor Trane EaaSy investeert niet in kapitaal maar betaalt voor gebruik. Dit geeft een goed inzicht in de maandelijkse kosten voor koeling en verwarming en voorkomt financiële tegenvallers. Medewerkers hoeven zich bovendien niet meer bezig te houden met garantie op onderdelen, onderhoud en reparaties. Alles is inbegrepen.

EaaSy geeft ondernemers de vrijheid om precies te doen wat nodig is voor een succesvolle bedrijfsvoering. Een snelle groei van de vraag, incidentele extra orders, hittegolven en langere perioden van warm weer leveren geen problemen meer op qua proceskoeling en werkklimaat.

 

Milieuvriendelijk en klimaatneutraal

EaaSy koelen en verwarmen heeft ook als voordeel dat een bedrijf op elk moment kan kiezen voor de allernieuwste techniek. Wachten tot het tijd is om aangeschafte koelmachines, warmtepompen, rooftops etc. af te schrijven, hoeft niet meer. Bedrijven die een groen imago en energiezuinigheid nastreven, kunnen zo altijd vooroplopen.

Laatste nieuws

19 februari 2024

Upgrade regeltechniek verbetert proceskoeling van Nederlandse producent

Uitdaging Op het terrein van een fabrikant in Nederland krijgen de diverse productiehallen proceskoeling vanuit twee koelcentrales. In elke koelcentrale stuurt een Trane Chiller Plant Manager de koeltorens en koelmachines...

Lees meer

14 februari 2024

Trane koelt nu ook met propaan

In januari 2024 stemde het Europees Parlement in met het versneld uitfaseren van koudemiddelen met een hoge GWP-waarde. De focus ligt nu nóg sterker op koudemiddelen met een laag aardopwarmingspotentieel....

Lees meer

4 december 2023

Trane CXAX warmtepompen in circulair en energieneutraal houten kantoor op palen

Op het eerste circulaire bedrijventerrein van Nederland wordt het energieneutrale kantoor van Persy Control Services (PCS) begin 2024 in gebruik genomen. Directeur Paul Persy: “We zochten naar kwalitatieve producten met...

Lees meer