4 maart 2019

Het is een beslissende factor

Welkom op de nieuwe, overzichtelijke website: www.hetiseentrane.nl. Deze site is speciaal gemaakt voor de Nederlandse markt en geeft een heel handig overzicht van alle producten en diensten van Trane die relevant zijn voor Nederlandse relaties. Ook maakt de website duidelijk waarom werken met Trane een zo belangrijke succesfactor is.

De website maakt deel uit van een campagne om de vele voordelen van werken met Trane Nederland duidelijk te maken. De aftrap is deze week met een campagne gericht op de kunststofindustrie.

Iedereen die een rol speelt bij de keuze van HVAC-systemen en industriële oplossingen voor koeling en verwarming kan tijd, en later veel energie en kosten, besparen door eerst even op www.hetiseentrane.nl te kijken.

Is er bijvoorbeeld een HVAC-oplossing nodig voor een middelgroot kantoor, of een warmtepomp die water tot 80 °C kan leveren voor een industrieel proces, dan geeft deze website snel een idee welke producten hiervoor geschikt zijn.

Ook maakt www.hetiseentrane.nl direct duidelijk of Trane Nederland een product verkoopt, verhuurt of allebei. De services die Trane biedt staan ook overzichtelijk op rij. Van advies over verduurzaming van een gebouw tot en met een webwinkel voor onderdelen.

Voor meer informatie over een gekozen product kan de gebruiker doorklikken naar de bestaande Nederlandstalige internationale website www.trane.com/nl. Die website is echter zo omvangrijk, dat Trane Nederland zijn klanten adviseert eerst op www.hetiseentrane.nl te kijken.

 

Laatste nieuws

17 april 2024

Beatrix ziekenhuis verduurzaamt dankzij unieke oplossing met CXWF warmtepompen en WKO

Uitdaging Het Beatrix ziekenhuis in Gorinchem, onderdeel van de Rivas Zorggroep, stond voor een moeilijke opgave bij de verduurzaming van de klimaatinstallaties. De veertig jaar oude (!) Trane koelmachines en...

Lees meer

10 april 2024

Trane RTSF, RTWF en RTWD nu ook met niet ontvlambaar R515B

Koudemiddelen met een laag of te verwaarlozen GWP zijn veelal min of meer brandbaar. De meeste zitten in veiligheidsklasse A2L (lage ontvlambaarheid) of A3 (hogere ontvlambaarheid). Maar voor gevallen waarin...

Lees meer

19 februari 2024

Upgrade regeltechniek verbetert proceskoeling van Nederlandse producent

Uitdaging Op het terrein van een fabrikant in Nederland krijgen de diverse productiehallen proceskoeling vanuit twee koelcentrales. In elke koelcentrale stuurt een Trane Chiller Plant Manager de koeltorens en koelmachines...

Lees meer