4 maart 2019

Het is een beslissende factor

Welkom op de nieuwe, overzichtelijke website: www.hetiseentrane.nl. Deze site is speciaal gemaakt voor de Nederlandse markt en geeft een heel handig overzicht van alle producten en diensten van Trane die relevant zijn voor Nederlandse relaties. Ook maakt de website duidelijk waarom werken met Trane een zo belangrijke succesfactor is.

De website maakt deel uit van een campagne om de vele voordelen van werken met Trane Nederland duidelijk te maken. De aftrap is deze week met een campagne gericht op de kunststofindustrie.

Iedereen die een rol speelt bij de keuze van HVAC-systemen en industriële oplossingen voor koeling en verwarming kan tijd, en later veel energie en kosten, besparen door eerst even op www.hetiseentrane.nl te kijken.

Is er bijvoorbeeld een HVAC-oplossing nodig voor een middelgroot kantoor, of een warmtepomp die water tot 80 °C kan leveren voor een industrieel proces, dan geeft deze website snel een idee welke producten hiervoor geschikt zijn.

Ook maakt www.hetiseentrane.nl direct duidelijk of Trane Nederland een product verkoopt, verhuurt of allebei. De services die Trane biedt staan ook overzichtelijk op rij. Van advies over verduurzaming van een gebouw tot en met een webwinkel voor onderdelen.

Voor meer informatie over een gekozen product kan de gebruiker doorklikken naar de bestaande Nederlandstalige internationale website www.trane.com/nl. Die website is echter zo omvangrijk, dat Trane Nederland zijn klanten adviseert eerst op www.hetiseentrane.nl te kijken.

 

Laatste nieuws

31 mei 2023

Trane GVAF maglev koelmachines koelen Bright Offices duurzaam én stil

Het kantorencomplex Bright Offices ligt naast station Sloterdijk in Amsterdam. Twee van de gebouwen kregen onlangs nieuwe luchtgekoelde koelmachines. Op het grootste gebouw kwamen twee Trane GVAF 245’s met contactloze...

Lees meer

24 mei 2023

Vries- en koelcontainers huren

Voor betrouwbare vries- en koelopslag van -70 °C tot +40 °C biedt Trane Rental Services direct inzetbare ISO-containers in de maten 10′, 20′ en 40′. Trane vries- en koelcontainers zijn...

Lees meer

19 mei 2023

Nieuwe compacte Trane CGAF’s: bijna 25% kleinere voetafdruk bij vergelijkbare koelcapaciteit

Het lijkt onmogelijk maar het is waar en ze zijn nu al te bestellen. De compacte Sintesis Advantage CGAF-range met een lengte tot 3 V’s biedt nu een koelcapaciteit tot...

Lees meer