4 maart 2019

Het is een beslissende factor

Welkom op de nieuwe, overzichtelijke website: www.hetiseentrane.nl. Deze site is speciaal gemaakt voor de Nederlandse markt en geeft een heel handig overzicht van alle producten en diensten van Trane die relevant zijn voor Nederlandse relaties. Ook maakt de website duidelijk waarom werken met Trane een zo belangrijke succesfactor is.

De website maakt deel uit van een campagne om de vele voordelen van werken met Trane Nederland duidelijk te maken. De aftrap is deze week met een campagne gericht op de kunststofindustrie.

Iedereen die een rol speelt bij de keuze van HVAC-systemen en industriële oplossingen voor koeling en verwarming kan tijd, en later veel energie en kosten, besparen door eerst even op www.hetiseentrane.nl te kijken.

Is er bijvoorbeeld een HVAC-oplossing nodig voor een middelgroot kantoor, of een warmtepomp die water tot 80 °C kan leveren voor een industrieel proces, dan geeft deze website snel een idee welke producten hiervoor geschikt zijn.

Ook maakt www.hetiseentrane.nl direct duidelijk of Trane Nederland een product verkoopt, verhuurt of allebei. De services die Trane biedt staan ook overzichtelijk op rij. Van advies over verduurzaming van een gebouw tot en met een webwinkel voor onderdelen.

Voor meer informatie over een gekozen product kan de gebruiker doorklikken naar de bestaande Nederlandstalige internationale website www.trane.com/nl. Die website is echter zo omvangrijk, dat Trane Nederland zijn klanten adviseert eerst op www.hetiseentrane.nl te kijken.

 

Laatste nieuws

14 juni 2024

Organon naar klimaatneutraal in 2035 met Trane warmtepompen

Uitdaging Organon is een wereldwijd gezondheidszorgbedrijf dat zich richt op de verbetering van de gezondheid van vrouwen. Het bedrijf heeft zo’n 10.000 medewerkers en vestigingen in meer dan zestig landen....

Lees meer

5 juni 2024

Financial Times noemt Trane een van Europa’s klimaatleiders 2024

Europa is het snelst opwarmende continent en zowel in Nederland als wereldwijd was 2023 het warmste jaar ooit gemeten. Daarom is het niet onbelangrijk om te weten welke bedrijven in...

Lees meer

17 april 2024

Beatrix ziekenhuis verduurzaamt dankzij unieke oplossing met CXWF warmtepompen en WKO

Het Beatrix ziekenhuis in Gorinchem, onderdeel van de Rivas Zorggroep, stond voor een moeilijke opgave bij de verduurzaming van de klimaatinstallaties. De veertig jaar oude (!) Trane koelmachines en een...

Lees meer