4 maart 2019

Het is een beslissende factor

Welkom op de nieuwe, overzichtelijke website: www.hetiseentrane.nl. Deze site is speciaal gemaakt voor de Nederlandse markt en geeft een heel handig overzicht van alle producten en diensten van Trane die relevant zijn voor Nederlandse relaties. Ook maakt de website duidelijk waarom werken met Trane een zo belangrijke succesfactor is.

De website maakt deel uit van een campagne om de vele voordelen van werken met Trane Nederland duidelijk te maken. De aftrap is deze week met een campagne gericht op de kunststofindustrie.

Iedereen die een rol speelt bij de keuze van HVAC-systemen en industriële oplossingen voor koeling en verwarming kan tijd, en later veel energie en kosten, besparen door eerst even op www.hetiseentrane.nl te kijken.

Is er bijvoorbeeld een HVAC-oplossing nodig voor een middelgroot kantoor, of een warmtepomp die water tot 80 °C kan leveren voor een industrieel proces, dan geeft deze website snel een idee welke producten hiervoor geschikt zijn.

Ook maakt www.hetiseentrane.nl direct duidelijk of Trane Nederland een product verkoopt, verhuurt of allebei. De services die Trane biedt staan ook overzichtelijk op rij. Van advies over verduurzaming van een gebouw tot en met een webwinkel voor onderdelen.

Voor meer informatie over een gekozen product kan de gebruiker doorklikken naar de bestaande Nederlandstalige internationale website www.trane.com/nl. Die website is echter zo omvangrijk, dat Trane Nederland zijn klanten adviseert eerst op www.hetiseentrane.nl te kijken.

 

Laatste nieuws

20 oktober 2022

Kantoorpand in De Meern van energielabel G naar A+++ met zonnepanelen en Trane CXAX warmtepomp

Met een omkeerbare Trane Conquest CXAX 060 lucht/water-warmtepomp, een upgrade van het luchtbehandelingssysteem en veel zonnepanelen bracht Gerard van Gent een kantoorpand van bijna 4000 m2 naar een indrukwekkende A+++....

Lees meer

14 oktober 2022

Units met lage GWP koudemiddel R454B de beste investering

In alle Trane koelmachines, warmtepompen, multi-pipe units en rooftop airco’s met scrollcompressoren gebruikt Trane het lage GWP koudemiddel R454B. Het resultaat: een veilige investering met een tot 5% beter rendement...

Lees meer

10 oktober 2022

Nieuwe Trane Flex HP HT warmtepomp levert tot 65 °C

De Trane Flex HP HT lucht/water-warmtepomp is breed inzetbaar en ideaal voor toepassingen met hoge warmwatertemperaturen. Naast verwarmen en koelen, kan hij desgewenst ook tapwater verwarmen. Tapwatervraag krijgt dan voorrang,...

Lees meer