4 maart 2019

Het is een beslissende factor

Welkom op de nieuwe, overzichtelijke website: www.hetiseentrane.nl. Deze site is speciaal gemaakt voor de Nederlandse markt en geeft een heel handig overzicht van alle producten en diensten van Trane die relevant zijn voor Nederlandse relaties. Ook maakt de website duidelijk waarom werken met Trane een zo belangrijke succesfactor is.

De website maakt deel uit van een campagne om de vele voordelen van werken met Trane Nederland duidelijk te maken. De aftrap is deze week met een campagne gericht op de kunststofindustrie.

Iedereen die een rol speelt bij de keuze van HVAC-systemen en industriële oplossingen voor koeling en verwarming kan tijd, en later veel energie en kosten, besparen door eerst even op www.hetiseentrane.nl te kijken.

Is er bijvoorbeeld een HVAC-oplossing nodig voor een middelgroot kantoor, of een warmtepomp die water tot 80 °C kan leveren voor een industrieel proces, dan geeft deze website snel een idee welke producten hiervoor geschikt zijn.

Ook maakt www.hetiseentrane.nl direct duidelijk of Trane Nederland een product verkoopt, verhuurt of allebei. De services die Trane biedt staan ook overzichtelijk op rij. Van advies over verduurzaming van een gebouw tot en met een webwinkel voor onderdelen.

Voor meer informatie over een gekozen product kan de gebruiker doorklikken naar de bestaande Nederlandstalige internationale website www.trane.com/nl. Die website is echter zo omvangrijk, dat Trane Nederland zijn klanten adviseert eerst op www.hetiseentrane.nl te kijken.

 

Laatste nieuws

9 juni 2022

Trane koelt ziekenhuis Emmen met hoog seizoensrendement en GWP van bijna 0

Het Scheper ziekenhuis in Emmen wordt al jaren gekoeld met Trane koelmachines. Voor de recente uitbreiding koos het ziekenhuis wéér Trane chillers. Twee nieuwe Trane RTWD HSE’s zorgen het hele...

Lees meer

3 juni 2022

Nieuwe Trane Airfinity S rooftop airco’s met R454B voor lage GWP

Met de S van Small. Voor het kostenefficiënt ventileren, verwarmen (14-40 kW) en koelen (18-42 kW) van onder meer winkels, kantoorpanden, restaurants en magazijnen introduceert Trane de Airfinity S. Deze...

Lees meer

31 mei 2022

Trane maakt vaart met lagere GWP door R454B

Het volledige assortiment Trane schroef- en centrifugaal-units werkt al op koudemiddelen met een laag of te verwaarlozen Global Warming Potential (GWP), zoals R513A en R1234ze. Voor koelmachines, warmtepompen en rooftop...

Lees meer